Rebelská prespávačka

V sobotu 4.10.2014 sa nedočkavé včielky zleteli do okolia klubovne, aby zažili niečo tradične netradičné. Keďže z letu do klubovne ich už rozboleli krídelká, radkyne sa rozhodli, že využijú iné formy dopravy ako je letecká.

IMG_6932
image-753

A tak sa naše putovanie začalo cestou električkou, ktorou sme sa dostali až k hradu DunBroch.Odtiaľ sa nám naskytol výhľad na na Staré Mesto a Petržalku pri lúčoch zapadnutého slnka spolu s miernym oparom (čím sme si zaspomínali na naše táborové chvíle v oblakoch). Naše putovanie sa však ešte neskončilo! Ako sme sa blížili k Slavínu, tak niekto pomaly vypínal svetlo a o to viac si včielky užívali atmosféru.

IMG_7024
image-754

Na Slavíne sme mali krásny výhľad aj na hrad DunBroch, z ktorého sme putovali, aj na krásne vysvietenú Bratislavu. Žiaľ, nijaká včielka nevidela našu klubovňu. Keďže počas cesty nám už včielky vyhladli, neotáľali sme a vybrali sme sa do nášho úľu. Po chutnej večeri sme si pozreli putovanie našej kamarátky Rebelky a potom sa včielky vybrali na ďalšie putovanie – tento raz do ríše snov.

Ráno nechýbala poriadna rozcvička, aby sme po celý deň boli čerstvé, svieže a hlavne neboli unavené. Pred odchodom domov sme sa výdatne naraňajkovali a rýchlo zbalilli, aby včielky mohli rýchlo letieť za rodičmi, ktorým určite už veľmi chýbali.

IMG_6947
image-755

Viac foto TU