Deň narcisov očami včielok

O tom ako to v piatok 27. 3. vyzeralo na stanovišti, ktoré sme dostali pridelené od Ligy proti rakovine nás informuje včielka Lenka.

Začalo sa to o 12:00, keď sme sa stretli na Gagarinovej ulici pri Lidli. Síce prišli iba Janka, Ninka, Majka a ja (samozrejme aj naše radkyne), ale bolo to super. Medzi sebou sme si rozdelili letáky, narcisy a pokladničku, do ktorej sme zbierali dobrovoľné príspevky od ľudí. Ja som rozdávala letáky, Majka s Jankou dávali ľudom narcisy a Ninka držala pokladničku.  V okolí bola okrem nás aj iná skupina. Ale myslím si, že sme oslovili viac ľudí než oni, lebo jediné, čo oni rozprávali, bolo “Dobrý deň”. My sme hovorili: ” Dobrý deň, prispejete na Ligu proti rakovine?” A väčšina ľudí aj prispela 🙂 Najväčší príspevok nám dala jedna teta, ale všetci ľudia boli štedrí. Jedna milá babička sa nám aj prihovorila a jeden pán nám prispel až dva krát. Niektorí ľudia aj keď prispeli, nechceli narcis. Boli aj takí ľudia, ktorí nás ignorovali. Rozdali sme všetky letáky, aby bolo čo najviac ľudí informovaných. Skončili sme o 14:00, keď nás prišli vystriedať skautky.

Veríme, že aj našou pomocou a vďaka štedrosti ľudí, dopomôžeme k realizácií projektov Ligy proti rakovine, na skvalitnenie života onkologických pacientov.

Včielky, dobrovoľníčky, ktoré ste mohli stretnúť v uliciach bratislavského

Ružinova

4
image-1025